Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس جمعیت هلال احمر گفت: فعالیت‌های جمعیت هلال احمر از جنس پادگان هاست و همیشه باید با قدرت و توان بالا و تجهیزات کامل و بی نقص آماده باشد.
به گزارش خبرگزاری آریا، پیرحسین کولیوند در برنامه صف اول پنجشنبه شب شبکه خبر افزود: فعالیت‌های جمعیت هلال احمر در امداد رسانی در حوادث و بلا‌ها، در حوزه بهداشت و درمان، تدارکات پزشکی و بین الملل است و اخیر برنامه‌های بسیاری برای آموزش‌های همگانی و آموزش‌های مهارت افزایی دارد که می‌تواند برای بالا بردن سطح تاب آوری مردم و ازدیاد اطلاعات و آگاهی مردم ضروری است تا در مواقع اضطرار قبل از رسیدن نیرو‌های امدادی مفید واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: یکی از دغدغه‌های مسئولین جمعیت هلال احمر عزیزانی هستند که بعنوان امدادگران و نجات گران در پایگاه‌های جاده ای، پایگاه‌های کوهستان و پایگاه‌های ساحلی ایثار و فداکاری می‌کنند و با 240 ساعت کار در ماه کمترین دریافتی را دارند و بیمه نیستند، ولی با قدرت و دلسوزی در حال خدمات رسانی به هموطنان هستند.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: جمعیت هلال احمر تقریباً کمک کمی از دولت دریافت میکند که انصافاً در سال قبل مشمول هدایت‌ها و رهنمود‌ها و کمک‌های بسیار قوی شخص آقای رئیس جمهور، ریاست دفتر، معاون اول و دولت شد و مخصوصاً در اواخر سال که انبار‌های جمعیت هلال احمر خالی شده بود با دستور شخص رئیس جمهور دولت کمک بسیار خوبی کرد و انبار‌های هلال احمر تکمیل‌تر شد تا بتوانیم خدمت رسانی مان را هر زمانی که لازم باشد بهتر انجام بدهیم.
کولیوند گفت: در بحران‌ها که نیاز به مدیریت یکپارچه دارد سازمان مدیریت بحران کشور فرماندهی اصلی میدان را به عهده دارد که در سیل اخیر در جنوب کشور، 120 تن محموله امدادی در کمترین فاصله به منطقه چابهار اعزام شد.
رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه جمعیت هلال احمر تقریباً 40 هزار نفر امدادگر دارد که همیشه در صحنه هستند و علاوه بر آن تعداد قابل توجهی داوطلب نیز حضور دارند که به محض این که حادثه‌ای رخ بدهد به ما کمک کنند گفت: تیم‌های واکنش سریع جمعیت هلال احمر نیز با نیرو‌های زبده و با تجربه، همیشه اولین گروهی هستند که هم به عنوان ارزیاب و هم به عنوان خدمت رسان در بلایا و اتفاقات حضور پیدا می‌کنند.
وی اظهار امیدواری کرد که تجهیزات لجستیک هلال احمر، ناوگان زمینی و هوایی که از سال 92 به بعد نه نوسازی شده و نه بازسازی در سال جدید نوسازی و بازسازی شود تا بتوانیم خدماتی که در شان ملت است بهتر و با کیفیت و با سرعت بالاتری انجام شود.
پیرحسین کولیوند از اقدامات لازم برای راه اندازی داروخانه آنلاین خبر داد و گفت: داروخانه ویژه دارو‌های شیمی درمانی هفته پیش راه اندازی شد و داروخانه آنلاین هم در حال راه اندازی است تا در مواقع ضروری بتوانیم با ارسال دارو به درب منزل، خدمت رسانی بهتری به هموطنان داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هلال احمر جمعیت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۱۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش پایگاه های امدادی هلال احمر در سمنان

سرپرست جمعیت هلال احمر استان سمنان از افزایش پایگاه‌های امدادی هلال احمر سمنان به ۲۰ پایگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، حسین درخشان، امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به تردد ۲۰ میلیون زائر و وجود ۶۵۰ کیلومتر راه اصلی در استان سمنان که آبستن حوادث هستند، اظهار کرد: استان سمنان انواع بحران اعم از تصادفات، سقوط از کوه تا سیل و حادثه قطار را تجربه کرده است و مسیرهای ارتباطی این استان، مهمترین عامل تعدد بروز حوادث محسوب می‌شوند، به همین دلیل نیاز بیشتری به پایگاه امداد و نجات داریم و در تلاش هستیم ۱۵ پایگاه امداد و نجات فعلی را به ۲۰ پایگاه افزایش دهیم.

وی با اشاره به اقدامات سال گذشته جمعیت هلال‌احمر در بحث جلوگیری از بروز حوادث، افزود: یکی از اولویت‌های هلال احمر کاهش حوادث با ارائه برنامه‌های پیشگیرانه است و در همین راستا با ارائه آموزش‌های عمومی سعی کردیم تا این امر را محقق کنیم، به عنوان مثال در مدارس طرح ملی دادرس و در مراکز پیش دبستانی، غنچه طرح هلال را اجرایی کردیم.

سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان سمنان با تاکید بر فعالیت ۱۵ پایگاه امدادونجات و یک فروند بالگرد امدادی در استان، خاطرنشان کرد: در هر کدام از پایگاه‌ها، پنج نیرو همراه تجهیزات لازم به ارائه خدمات می‌پردازند و هنگام حوادث مرتبط با کویر و کوهستان از ظرفیت بالگرد امدادی استفاده می‌شود.

درخشان در ادامه از فعالیت بیش از ۹۸۰ نجات‌گر در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: در هنگام بحران از ظرفیت این نیروهای نجات‌گر آموزش دیده که جزو نیروهای داوطلب هستند بهره‌مند خواهیم شد.

وی با اشاره به انجام میانگین هفت عملیات روزانه امداد و نجات در سال گذشته، افزود: در یک‌سال اخیر ۱۸۲۷ عملیات امدادی در مجموعه هلال‌احمر صورت گرفت که در جریان این عملیات‌ها، ۶۸۰ نفر از حادثه‌دیدگان به مراکز درمانی منتقل شدند.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: میزان حوادث از سال گذشته تا کنون ۲۴ درصد کاهش داشته است و این امر مهم با همکاری و مشارکت و آگاهی مردم و دستگاه‌های امدادرسان محقق شد.

درخشان در پایان اظهار کرد: چهار هزار داوطلب و ۲۴۴ پزشک داوطلب با جمعیت هلال‌احمر استان سمنان همکاری دارند.

کد خبر 751486

دیگر خبرها

  • توسعه پایگاه‌های امداد جاده‌ای استان زنجان در دستور کار است
  • نوع‌دوستی و همراهی از جنس فرشتگان نجات
  • نشست خبری رئیس جمعیت هلال احمر
  • افزایش پایگاه های امدادی هلال احمر در سمنان
  • بودجه هلال احمر متناسب با ماموریت‌های محوله نیست
  • حفظ سلامت حجاج در حج تمتع اولویت هلال‌احمر است
  • رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر: ۱۷ استان در ۵ روز گذشته دچار سیل و آبگرفتی شد
  • امداد رسانی به ۵۵ نفر حادثه دیده سیل و آب گرفتگی در خلخال
  • امدادرسانی به ۱۹ شهرستان درگیر با آبگرفتگی در فارس
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم