Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیچ بیماری خاصی، حجاج ایرانی را تهدید نمی کندو سرماخوردگی و کوفتگی عضلانی، علت عمده مراجعات به مراکز پزشکی در مدینه و مکه است. به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیمااز مکه مکرمه؛ معاون مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر ایران گفت :‌ تاکنون 70 نفر از بیماران برای ادامه درمان به ایران منتقل شده اند و هم اکنون کارهای درمانی این بیماران در بیمارستان های کشور در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر "‌پیرحسین کولیوند "‌ روز دوشنبه گفت در حال حاضر 10 زائر ایرانی در بیمارستان های سعودی (‌2 نفرجده و 8 نفر در بیمارستان مکه) بستری هستند که تعدادی از آنها در بخش مراقبت های ویژه تحت نظرند.وی گفت: همچنین 41 بیمار در مرکز پزشکی حج بستری هستند که 7 نفر از این افراد فردا سه شنبه برای ادامه درمان به ایران منتقل خواهند شد و مابقی ظرف روزهای آینده با بهبودی حالشان؛ به کاروان های خود ملحق خواهند شد.وی با بیان این که وضع سلامتی زایران کشورمان نسبت به سالهای 94 و قبل از آن از شرایط بهتری برخوردار است؛‌ گفت: بحمدالله هیچ بیماری عفونی و واگیرداری زایران کشورمان را تهدید نمی کند.کولیوند گفت: هرچند تعداد مراجعات زایران به مراکز درمانی بعد از ایام تشریق تاحدودی افزایش یافته است اما مراجعین عمدتا به علت سرما خوردگی و گرفتگی عضلات خواستار دریافت خدمات درمانی هستند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۰۵۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمیدرضا اینانلو با اشاره به توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت گفت: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی دارد، می‌تواند توانمندی خود را به کشور‌های دیگر ارائه دهد، همچنین درباره خدمات ضروری برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی، ایران آمادگی کمک به کشور‌های آفریقایی و بهره برداری از این مراکز با صد در صد تجهیزات پزشکی را دارد.

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو افزود: زمینه همکاری درباره انتقال فن آوری و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با گسترش روابط با این کشور‌ها امکان پذیر است.

دومین نشست بین‌المللی ایران و آفریقا با حضور بیش از ۲۰ کشور آفریقایی از ۷ تا ۱۰ اردیبهشت در تهران برگزار شد.

دیگر خبرها

  • بودجه هلال احمر متناسب با ماموریت‌های محوله نیست
  • حفظ سلامت حجاج در حج تمتع اولویت هلال‌احمر است
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی